Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Vill inte vara en reservkompis. andra gången (Stockholm)

kristin96 +1
Hej alla fina människor! :)
Jag är en tjej på 22 år som bor i Stockholm och har bott här i snart ett halvår. Jag efter nya vänner att lära känna då jag känner att jag knappt har lärt känna några här, speciellt inte personer som jag umgås med på fritiden. Det blir mest att man är i skolan och umgås med pojkvännen och thats it liksom. Det hade ju varit så skönt att för en gång skull ha en äkta tjejkompis som man kan kunna snacka med, vilket jag inte haft på typ 3 år, och jag saknar verkligen det. Jag har alltid velat ha en vän som vill göra spontana saker, käka middag, lunch, fika, gå på bio, skratta och ha kul, som man vågar vara sig själv med.
Jag saknar verkligen någon som också tar initiativ till att träffas så att man slipper vara den enda som frågar och tillslut tröttnar. Jag är trött på det. Jag vill liksom också vara den som får synas och höras och inte bara den som finns där och lyssnar när det väl passar, som en reservkompis.
Om du känner som mig så tveka inte på att höra av dig! :)
För att läsa mer om intressen så kolla gärna profilen.
Isabellab
Hej jag känner precis som dig. Vill också hitta någon äkta man kan träffa så man slipper vara med pojkvännen bara haha.

Vill inte heller vara den där reservkompisen där jag bara frågar om man ska ses. Och en vänskap där man verkligen kan vara sig själv och prata om allt mellan himmel och jord.

Ses gärna över en middag eller drink någon dag :)
Mar1el
Hej jag är 18 år och skulle gärna lära känna dig jag känner samma som du !
Abbadoo
Till @kristin96
Hej jag är en tjej på 49 år hoppas ja inte är för gammal. Men ja e ungdomlig av mig. Söker som du vänner man kan ses spontant med.
Kexchoklad
Jag känner exakt samma sak, dock bor jag inte i Stockholm men pratar, umgås gärna när det går, vet det inte är riktigt vad du ville men jag finns här i alla fall :)
Kexchoklad
Jag känner exakt samma sak, dock bor jag inte i Stockholm men pratar, umgås gärna när det går, vet det inte är riktigt vad du ville men jag finns här i alla fall :)

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.