Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Vill inte vara en reservkompis. (Stockholm)

kristin96 +1
Hej alla fina människor! :)
Jag är en tjej på 22 år som snart flyttar till Stockholm och därför letar jag efter nya vänner att lära känna där. Det hade ju varit så skönt att för en gång skull ha en äkta tjejkompis som man kan kunna snacka med, vilket jag inte haft på typ 3 år, och jag saknar verkligen det. Jag har alltid velat ha en vän som vill göra spontana saker, käka middag, lunch, fika, gå på bio, skratta och ha kul, som man vågar vara sig själv med.
Jag saknar verkligen någon som också tar initiativ till att träffas så att man slipper vara den enda som frågar och tillslut tröttnar. Jag är trött på det. Jag vill liksom också vara den som får synas och höras och inte bara den som finns där och lyssnar när det väl passar, som en reservkompis.
Om du känner som mig så tveka inte på att höra av dig! :)
För att läsa mer om intressen så kolla gärna profilen.
Mar1el
Hej jag är 18 år och skulle gärna lära känna dig heter mar1el_137 på Snapchat så kan du Adda
Emmi
Till @kristin96
Sorry för segt svar.
Finns på Facebook. Emelie Johansson
(Profilbild på mig o fästmön)
kristin96
Till @Emmi
Åh men vad kul att du vill det. Du använder inte någon typ av socialmedia, facebook eller liknande så att man kanske kan snacka där istället? är inte superaktiv här inne för tillfället :)
Emmi
Till @kristin96
Ses gärna när du kommer hit :)
kristin96
Till @Emmi
Nej men eller hur, det suger verkligen...
Ja men absolut, det hade nog varit trevligt. Jag ska faktiskt till Stockholm om en vecka, kanske kan ta det då? om inte så har man ju typ hela sommaren på sig haha!
Emmi
Hej! Jag är 25 år och bor i tumba med min sambo. Jag hatar också att vara reserv kompisen inte alls roligt. Ses gärna på fika nån gång?
Intressen står i profilen

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.