Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

vänninor sökes mellan 30-40 år (Göteborg)

Ida982 +1
Hej! Jag är en omtänksam och ärlig tjej på 35 år. Jag är singel och har inga barn. Jag gillar att simma och dansa bugg gå på promenader, bio fika vistas i naturen sola och bada mm.På dagarna hjälper jag till med undervisning i svenska på SF på deltid och därmed har mycket tid att ses. Nu söker jag efter fler vänner att umgås med då mina närmsta vänner har fått familj eller flyttat från staden. Jag har visserligen många ytliga vänner men det skulle vara kul med en ny djupare vänskap. Jag söker dig som är snäll omtänksam lojal och som har tid att ses och vill hitta på saker. Hör gärna av dig ! Hälsningar från Ida
Lenaq
Hej! En 31-årig tjej här med många semesterdagar framför mig. Kanske hitta på något?
Darkdome
Hej:)
Ålder
Malinviol
Hejsan

Tjej på 38år (gaaaaaa 40år nästa sommar)
Här precis som du ett intresse av sol, bad, bio, natur, men även fika, äta en bit go mat, utflykter eller olika arrangemang. Ett gott skratt kan det lätt bli ihop med mig :)
Gretchen
Till @Ida982
Hey there :) In case you don’t mind non-Swedish-speakers outside of work – I am a 27-year-old student, no kids but cats (way cuter ;) ), and love spending time outdoors, especially now the sun’s out. Let me know if you wanna hang out sometime!
Cheers!

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.