Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Vänner i stockholm som har tid att umgås (Stockholm)

Elin-maria +1
Elin heter jag och är 25 år och ny i Stockholm där jag nu söker lite nya vänner som har tid att umgås regelbundet. Jag bor med min festman i hammarbyhöjden och jobbar som barnskötare. jag är en lugn och jordnära norrlandstjej som gillar att shoppa, bio/film, resa, prova nya saker, gå ut och äta på resturang/café, yoga, promenera osv
skulle vara jättekul om man kunde hitta någon
bra vän här att ses på fika/lunch, hitta på något roligt med eller bara prata. tveka inte att höra av dig! söker någon i ålder 20-40 år.
Emskeli
Hej Elin. Kul att de finns fler norrlänningar i sthlm trots att var och varannan är norrlänning som har flyttat hit. :-) jobbar själv som förskollärare och bott här i 4 år. Innan dess i Umeå och Piteå. Alltid kul med nya vänner omän det är via internet!
Zumrq
hej jag är också barnskötare men 37 år, letar efter kompisar gå ut eller fest
Emmi
Hej jag bor i Södertälje och är 24. Är intresserad av att ses :)
Lovemusic92
Hej! Jag heter Jessika . Söker också nya vänner som man kan fika med samt bara prata . Är 25 år . Bor med min pojkvän .
Emelieb123
Hej!! :D :D Det skulle verkligen va jättekul att få träffa dig! Jag gillar att göra samma saker och jag är 20! Kolla gärna in min sida! :D
//Emelie
Meili
Hej, vi verkar ha väldigt mycket gemensamt! Mitt namn är Emelie och jag är också 25 år gammal, bor för tillfället på kungsholmen tillsammans med min sambo. Jag gillar shopping, äta ute (kanske lite för mycket ;) ) och hitta på saker. Hör av dig om du vill ta en fika eller något nån dag :)

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.