Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Trevliga stunder & vänner för livet? (Göteborg)

sophiealstig +1
Hejsan!
Är en social, väldigt ärlig & (om jag får säga det själv) trevlig tjej på 20 år. Född & uppvuxen i Göteborg & letar nu efter nya, roliga människor att spendera min tid med!

Jag är väldigt enkel att vara med & älskar att göra allt som innefattar att äta mycket god mat, fika, dricka vin, spendera pengar på allt från kläder & skor till heminredning (trots att jag inte har en lägenhet.. jag bara älskar fina saker..). Jag tycker även om träning, promenader, att ligga inne & snacka skit & kolla på bra serier!

Så, kort sagt, låter det som något du vill göra? är du sugen på att dricka vin eller annan alkoholhaltig dryck? äta massa mat? eller bara ha väldigt roligt & trevligt? Skicka iväg ett meddelande till mig!

Ellens11
Hej, är 16 år om du skulle vilja ses är det bara att skicka ett meddelande!! du låter mycket intressant!
Niat
Hej Sophie! Du låter jättetrevlig! Själv så är jag en 18 årig tjej (som snart fyller 19) som söker sig nya vänner här i Göteborg, på vardagarna så studerar jag. Jag är en väldigt social och pratglad tjej! Tycker om att träna (simma), promenader, fika, gå på bio/bowling/spa, mode, foodie, inredning, smink, popkultur och politisk filosofi. Jag heter Niat Nor på Facebook om du vill prata vidare ☺️
rsetterberg
Hej Sophie! Jag är nyinflyttad i Göteborg och skulle jättegärna vilja hitta på något och lära känna någon i stan! Är väldigt social av mig och tycker det är kul att träffa nya människor, gillar att fika, gå på konserter, dricka vin, upptäcka nya platser (oftast platser där det förekommer mat haha). Älskar också inredning och har ett stort musikintresse. Vill du hitta på något så bara hör av dig, mat och alkohol sitter ju aldrig fel tänker jag! :)
Indrah
Till @sophiealstig
Kika i gruppen sociala & pratglada kvinnor & tjejer på fb.
Finns ett flertal ifrån Gbg m omnejd i den.
nayal
Hej.:). Hur mår du
Sabina84
Hej Hej.skriver gärna mera om mig.min mamma bor i Göteborg så lite är man där.men hör gärna av dig

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.