Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Träningskompis och skojig vän sökes! (Göteborg)

Anniemation +1
Hej!

25årig tjej med största intresse träning och det skulle vara superkul att skaffa en tjejkompis som är likasinnad och inne på styrketräning som man även skulle kunna ta ett glas, se en film eller sköja ihop med utanför gymmet.

Jag är en lättsam, rolig tjej som jobbar mycket vardagar, men hade varit kul att ha någon kompis man kan gå till gymmet med, ha roliga smskonversationer med och när man känner för det hitta på nåt kul på helgerna :) Har aldrig testat detta sätt, men var ju tvungen när jag är intresserad utav nya vänner och hittade denna sida igår. Finns min nya vän/vänner här måntro?

Ha det super!
malinsmart
Hejsan, testar skriva på den här sidan med! Jag är 28, flyttade till gbg i maj tillsammans med min sambo. Jag söker vänner att ha kul med, träna och bara hänga med och gillade din profil som verkade lättsam och intressant. Hör gärna av dig om vill ta en fika. Mvh Malin
JessicaF
Hej, du verkar va en skön tjej! Jag heter Jessica är 21 år och jobbar som fotograf.
Skulle gärna vilja lära känna dig bättre hör av dig om det låter intressant :)
Evve90
Hej jag hade tänkt börja träna igen, men hade tänkt börja på fitness24seven. Du verkar väldigt trevlig och vi verkar ha gemensamma intressen :)
Seema
Hej hej!
Jag tar gärna en fika med dig någon dag! Jag heter Seema Lundbäck, om du vill adda mig på facebook :) kramis

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.