Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

träning/chill/whatever vänner sökes :) (Örebro)

heazyn +1
Hej! Jag är en tjej på 20 år från Örebro. Sitter mest inne (shame on me) och ser på serier när jag inte jobbar så har svårt att hitta nya vänner då jag inte heller är någon krogmänniska.

Vill gärna hitta på saker men saknar för det mesta någon att hitta på någon med! Jag är en lugn person men har inget emot att hänga på äventyr. Bland folk jag känner mig trygg med är jag nog faktiskt riktigt behagligt sällskap :P

Jag gillar träning men det har legat nere lite under sommaren, vore kul att ha en promenadkompis! Växande fokus på hälsosam mat, så jag är tyvärr inte den man kan gå och ta en glass med;)
Hör av er! :)
pewpew_94(@)outlook.com
Isabell
Hej! Ganska länge sen du skrev detta inlägg, men testar skriva ändå. Är ny på denna sida. Mitt namn är Isabell och jag är 20år gamal. Just nu studerar jag till Folkhälsovetare på Högskolan i Västerås, men bor i en mindre stad cirka 35 min från Örebro. Känner igen mig i ditt inlägg, är inte heller någon krog eller fest människa samt så har jag ett intresse av hälsa/kost och träning. Jag vill utöka mon vänkrets och lära känna nya vänner. Jag är spontan av mig och älskar att hitta på nya roliga saker annars gillar jag att bara vara/prata, fika, laga mat/äta ute, bowling, shopping, bada/sola osv... Hoppas du ser detta och hör av dig om du vill! Kram :)
Molle
Hej. Vad jag känner igen mig i din presentation, är nyinflyttad och känner inte en kotte i staden så sitter jag hemma & kollar på serier. Det blir väldigt enformat, jobb hem, hem jobb. Hoppas vi kan ses någon gång, kanske till & med börja med gympa pass ihop det vore ju något. Kram

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.