Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Träffas ett gäng (Göteborg)

ellelin +1
Hej! Eftersom alla här, av olika anledningar, vill träffa nya tjejkompisar så tycker jag det vore kul att dra ihop ett gäng och träffas! Det är kul att träffa flera nya, och så tänker jag att det är större chans att det faktiskt blir av. Någon som tycker det låter intressant? :)
ellelin
Till @Aliijoh
Hej! Nää, du är inte sent ute. Det har inte blivit av än, så du är jättevälkommen. Allt som har diskuterats är egentligen i kommentarerna här, så det känns som träffen ligger lite på is just nu. Men om du vill kan vi kanske styra upp något nytt? :)
Aliijoh
Till @ellelin
Tjaabbaa jag är nyinflyttad social person som söker tjejkompisar och det hade varit jätte roligt att få hänga med när ni ska träffas! Är jag för sent ute eller får man hänga på? :)
ellelin
Doodle! doodle.com/poll/qb6cvckifuhhud52
gå in och fyll i när ni kan, jag tog några datum de närmaste veckorna bara som förslag. Vi får utöka med fler förslag om ingen kan. @klarabara @svabbagolv @gabriellasofie @C890
ellelin
Till @Klarabara
Nej, vi har inte gjort det. Försökte tagga alla som var intresserade i detta inlägg men då kraschade sidan. Jag kan ta och skriva ett meddelande till alla så kanske vi kan få ihop något i typ nästa vecka eller så! :)
Nej, nu verkar det ju ha funkat!
ellelin
Till @Klarabara
nej, vi har inte gjort det. Men @gabriellasofie höll också på att dra ihop ett gäng. Har ni bestämt något? :) Annats tycker jag vi bestämmer något nu snart! Kanske nästa vecka nån gång? @C890 @svabbagolv
Klarabara
Tycker också det låter som en grym idé! Har ni hunnit bestämma något? :)
ellelin
Kul! Nu är vi några stycken så då kanske vi kan dra ihop något! Jag har gjort en doodle med några datumförslag så hoppas vi att något passar för alla. Så får vi bestämma plats och så också. Kanske starta en gruppchatt är enklaste sättet? :) facebook eller annat media?
C890
Hej! Jag hänger gärna på :) är 27
gabriellasofie
Jag och en annan tjej som jag hittade här tänkte att vi kunde dra ihop ett gäng vid halloween och styra upp något kul? :)
svabbagolv
Det låter som en bra idé tycker jag :) Blir nog lättare att hitta någon som man passar ihop med då. Om fler är intresserade kanske vi kan bestämma plats och datum? :)

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.