Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Tjejkompisar att umgås med andra gången (Linköping)

Hanna350 +1
Hej! Då många av mina vänner flytt staden eller jobbar väldigt mycket letar jag efter nya personer att umgås med. Jag är easy-going och hittar gärna på lite vad som helst - allt från en fika till att åka iväg på äventyr - jag är oftast öppen för förslag. Hör gärna av dig! :)
Emelieeklasson
Hej! Jag är en 21årig tjej som är nyinflyttad i staden & söker nya vänner! Kan gärna tänkas ses någon dag på en fika eller ett glas vin! :)
EvaAmanda

EvaAmanda
0 sekunder sedan
Hej!

Är du fortfarande aktiv här så kanske vi kan prata:)

Är en tjej på 22 år, bosatt i Motala. Är en lättsam person, öppen och ärlig. Kläder och inredning är också mina intressen, men jag gillar även att träffas och ta en fika på stan, utekväll tillsammans, åka på resor, shopping osv:)
Är öppen för det mesta.

Hör gärna av dig!
Sara93
Hej! Mina vänner har med flyttat iväg, och är på samma jakt som du ;) jag pluggar med på liu och har ungefär samma intressen som du har. Umgås gärna o bara pratar under en fika eller något annat. Hör gärna av dig! :)
Tessan92
Hej jag heter Theresia men kallas Tessan. Jag bor här i linköping med och skulle vilja utvidga mina vänskapskrets lite :) skulle va roligt om vi kunde lära känna varandra :)
Feliciamariaa
Till @Hanna350

Hej Hanna!
Jag heter Felicia och är 20 år, jag bor i Finspång men ska flytta till Norrköping i februari, vi verkar ha lite samma intressen så det hade varit kul att lära känna varandra :)

Mvh Felicia

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.