Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Tjejkompisar 26-32 år (Umeå)

jennys +1
Jag är en 28-årig tjej i Umeå som har sambo och allt det där, men inga egna vänner. Jag gillar att läsa, skriva, pyssla, vara kreativ i någon form, träna (joggar en hel del, går på gym ibland) och laga mat (vego). Är inte så mycket för att festa eller umgås i stora grupper, men är öppen för att ta en öl när andan faller på. Jag är lite av en hemmakatt som trivs bra med att ta det lugnt, men jag har insett att jag faktiskt saknar att ha vänner, så nu har jag bestämt mig för att göra något annat än att bara vara hemma. Hör gärna av dig om du tror vi kan ha något gemensamt!
jennys
Till @sandy87
Hej! Tack för ditt svar, jag tror absolut att vi kan ha en hel del gemensamt. Jag har också läst på distans, och snart kommer jag vara arbetssökande efter att ha haft ett vikariat. Du får jättegärna maila mig på paxboye@gmail.com om du vill, så kan vi fortsätta svamla lite där, den här sidan är ju inte den smidigaste direkt :)
sandy87
Hej jag är en glad 27 årig tjej som bor i Umeå med min sambo :). Låter lik varandra bortsett från träning och vego. Jag är mer rund å matglad ;). Blir mest promenader med sambon och enklare veggo ibland läs sällan :). Jag studerar till undersköterska på distans samtidigt som jag söker jobb här i stan. Känner att lite nya kompisar vore kul :). kommer annars från 3 mil utanför stan. De flesta polare har flyttat eller att man bara vuxit ifrån varandra. Och utan arbetskamrater så känner man att man saknar det sociala. Snubblade in på denna sida av en slump igår. Skulle skriva ett svar men det funkade inte riktigt så problemlösaren i mig kom fram och slutade med en egen användare istället :). Jag är en glad tjej som gillar kreativt pyssel oavsett vad det är nästan. Är en glad amatör inom typ foto, skriva, virka, sticka, sy och annat pyssel. Skulle testa scrapbookig då jag gillar foto men inte lärt mig det riktigt ;). Jag är ingen som far ut på krogen och festar direkt. Tror det var 1,5 år sen sist med jobbet. Men tar gärna en öl i hemma miljö medan man surrar, lyssna på musik, spelar typ yatzi eller nåt eller ser tv ilag. Blir ju ofta med sambon eller nån kompis. Sällan nån större grupp om det inte är nån familjegrej. Du får gärna svara om du tycker jag låter intressant :). kallar mig sandy87

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.