Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

tjejkompisar 22-35år (Skövde)

emme +1
jag är en tjej som söker nya vänner att ha roligt med.svårt att få tag i vänner. Min intressen fika,hundar,bowling,djur,se på film,umgås,alltmöjligt.,bla .gå på saker ibland med som tex musikaler bla.är ingen direkt fest tjej men gå ut någon gång kan man kanske göra ändå.hittar gärna nya intressen med.
Wallin
@emme

hej Emme!

Jag är nyinflyttad till Skara. Min profil får jag nog göra något åt någon dag men just nu håller jag på att pyssla ihop allt innan semesterresa. Kort varsel men är du i Skövde imorgon och vill ta en snabb fika? (Jag reser på fredag. ) Om du undrar varför jag kan få in en fika men inte en profil så är det säkert befogat-jag gillar personkemi och saknar att ha vänner på nära håll.
Jag har jobbat mycket, nästan gått in i väggen, har rätt så vida intressen och letar mest efter en vän som är sig själv. Jag är allt annat än perfekt (tyvärr rätt självupptagen då mina familjerelationer tog mycket tid länge och jag nu äntligen börjar gilla livet massor och kombinationen av ett stort sömnbehov och att äntligen kunna pröva allt som andra sagt att jag inte kan så). Det här blev inget vidare självsäljmeddelande...
;-(. Festat har jag gjort men bara begripit mig på nöjet i med nära vänner.
Du kanske även vill veta att jag är rätt gammal för att inte ha en egen familj, 33.

Hör av dig om du vill prova iaf
Vänliga hälsningar Lena

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.