Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Tjejkompis/singeltjej/mamma (Malmö)

Hjalleman +1
Hej!
Jag heter Emelie och är 34 år. Separerad med en pojke på 2 år som jag har på halvtid. Jag vill träffa trevliga tjejer som jag kan hänga med både på min barnfria tid men även när jag har min son. Om du är singel och vill vara ute i svängen eller om du är mamma och önskar umgås tillsammans med barnen spelar ingen roll. Jag tycker det mesta är roligt :)
acather
Hej Emelie! Heter Anna, är 36 år, har inga barn än men är barnkär och ofta barnvakt åt mina systerbarn ♥️ jag har inte bott i Malmö så länge så söker tjejkompisar att hänga med och ha kul ihop med! Läs gärna min profil!
Kram på dig
Anna
acather
Hej Emelie! Jag har inga barn än, men är barnkär och ofta barnvakt till mina systerbarn. Inte bott i Malmö så länge så söker tjejkompisar att hänga med och ha kul ihop med! Läs gärna min profil så får du veta lite mer!
Kram på dig
Anna
Camilla82
Hej!
Jag heter Camilla, bor också i Malmö och är lite i samma sits som du: 37 år, håller på att separera från min man och har två barn (4 och 6 år) jag ska ha på halvtid. Hela situationen känns omtumlande och hade gärna träffats någon i samma sits för att utbyta erfarenheter och leva lite singelliv :) - och såklart kan vi ses med barnen med!
Hur låter detta?
/Camilla
LochLillaL
Typiskt att du bor så långt bort (jag i Stockholm), hade annars gärna hittat på grejer. Lycka till iaf!
LochLillaL
Typiskt att du bor så långt bort (jag i Stockholm), hade annars gärna hittat på grejer. Lycka till iaf!

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.