Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

tjej som behöver äkta vänner.. (Göteborg)

nadjaac98 +1
Jag heter Nadja och jag är 19 år gammal. Jag är en kreativ tjej med ett stort hjärta, alldeles för snäll .. Jag har väldigt få vänner, jag har haft och har ett tufft liv, gått igenom mycket som ingen ska behöva gå igenom. Jag har en tendens att skjuta bort människor jag tycker om, då jag är rädd att förlora dom, men något jag jobbar på! Jag söker vänner som jag kan känna att dom aldrig skulle lämna mig, finnas för mig och tycka om mig för den jag är, snälla och enkla vänner, som jag kan vara likadan tillbaka mot.
Jag är sjukskriven sedan 3 år tillbaka i perioder då jag lider av depression. Jag är en positiv och glad tjej som LEVER för att resa och vill gärna ha en kompis som känner samma haha, älskar att shoppa, övernaturligt, pyssla, hitta på roliga saker och skratta tills man gråter hahah, vill ha en vän som bor i göteborg alltså nära mig då jag bor på öckerö, så har lätt att ta mig till stan. Skulle aldrig vara fel att hitta sin bästa vän, men som sagt jag har en tendens att skjuta bort människor, då jag är rädd att förlora dom, men jobbar med det varje dag.
Jag röker, dricker inte. söker kompisar runt 17-22, haha är rätt omogen av mig och knäpp, men något jag älskar med mig själv ;) min snapchat är nadjaac98 om ni skulle vara intresserade av att kontakta mig där hihih
Mangosen
Hej Nadja! Hur är det med dig? Jag söker också efter äkta vänner.

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.