Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Speciella tjejkompisar! (Göteborg)

SaraElisabeth +1
Hej! Jag är en go och glad tjej på snart 22år (94:a) Som letar efter de där speciella tjejkompisarna för livet. Jag heter Sara och bor för tillfället i Partille tsm med min sambo. Jag letar efter dig/er som är självsäker, positiv och ja, är en glädjespridare. Som tycker om inne och utekvällar, mycket skratt och spontana äventyr. men även någon som finns där vid ens sida och stöttar än när saker skiter sig. Letar även efter någon att gå på gymmet med regelbundet. Jag vill börja träna ordentligt då sommaren snart är här och vill kunna bära bikini utan att skämmas. Så kan du lite om träning och kost är det ett plus i kanten ;)
Men som sagt letar jag efter dig som vill ha en långvarig vänskap, redo att satsa för det, men som har det här extra lilla lyckopillret inom sig, för det är just sådana vänner jag behöver runt mig! Kramis
lullan
Hej! Är också 94a och bor i stenkullen med min sambo, så är ganska nära. Dock får ja ju erkänna att de där me träningen kan jag inte bidra särskilt mycket på då det verkligen inte är min grej ;) Skulle ändå vara kul att skriva lite och eventuellt hänga i framtiden om det känns rätt, hör av dig isåfall :)
Seema
Åhh du låter precis som mig, skickar pm :)

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.