Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Sökes: en nära och genuin vän (Stockholm)

Natalini +1
Halloj! Jag söker nya vänner i Stockholmstrakten, då jag har mist några vänner i samband med flytt och ändrad livsstil. Några av mina intressen är musik/film, konst, djur, spela tv-spel etc. Jag är inte mycket för att festa eller hänga på krogen, men tar gärna ett glas vin (eller två) med en god vän. :)

Jag skulle beskriva mig själv som trofast, empatisk, snäll, ärlig och ofta nära till skratt. Jag letar efter en engagerad person med liknande intressen att bygga en djup vänskap med. Dvs. personer som söker en ytlig vänskap, en krogpolare eller tillfälligt tidsfördriv går bort för mig. Hoppas vi hörs!
Oli9
Hej! Jag söker en nära vän, jag har för många ytliga bekantskaper och mina närmsta vänner börjar växa ifrån mig :D Jag är väldigt intresserad av konst och teater, men jag intresserad av en mängd andra saker också. Jag är en väldigt enkel person, och alltid för snäll för mitt eget bästa. Din ”annons” är ganska gammal vid det här laget men det är värt en chans, du låter supertrevlig! Hör gärna av dig!
Olivia
Jennie1984
Hej Natalie!
Jag ses gärna och hittar på något :)
AnnaH
Hej!
Jag är 34 år, bor också i norra Stockholm. Uppskattar precis som du, samtal framför krogen. Vore kul att ses!
Caroline91
Hej Natalini mitt namn är Caroline Leo och jag söker också nya vänner precis som du vi verkar även ha liknande intressen och söka samma typ av vänner känner igen mig själv i dig. Mina intressen är mode shopping musik djur träna bio gå ut och äta ja allt möjligt. Skulle vara kul att ses någon gång. Hoppas vi hörs snart.

Hälsningar Caroline Leo

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.