Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Söker vänner som håller livet ut (Stockholm)

CeciliaF +1
Hej där,
Cecilia heter jag, är 23 år gammal och bor på Kungsholmen. Jag söker några vänner, vars relation man vill vårda livet ut. Ett riktigt tjejgäng, precis som i SATC.

Har många vänner jag träffar ytligt en gång i månaden och det håller inte riktigt för mig. Utan söker någon att dela alla livsskeden med. Någon man kan ringa när man får positiva besked, ta ett glas med en vanlig tisdag eller gå ut och äta en riktigt god middag bara för att. Någon som vill ses och lägger tid och energi för att vårda relationen.

Som person är jag glad, positiv och en väldigt utåtriktad introvert. Älskar att vara social men tycker även om att ”ladda om” hemma. Tränar på SATS Sportpalatset ibland, men vill gärna komma igång igen och har nyss börjat med löpning. Jag tycker även om matlagning och har ett stort vinintresse.

Känner du igen dig,
Hör av dig!
Nathalie194
Hejhej :) skulle vara jättekul att lära känna dig hör av dig via instagram om du vill :) ha de så bra så länge
Nathalie194
Hejhej :) skulle vara jättekul att lära känna dig hör av dig via instagram om du vill :) ha de så bra så länge
Idus
Känner igen mig så väl i det du skriver.
Är en tjej på 25 år bor utanför Södertälje, har inga problem med att åka. Blyg till en början och lättsam, när jag väl känner personen är jag pratglad. Tränade men hamnade på latsidan så skulle gärna vilja börja igen och roligare och mer motiverande att ha någon att träna med.
Sara99
Hej! Jag är en 18-årig tjej född 99 som också bor på Kungsholmen och tränar på sats, oftast Sportpalatset & Hötorget! Du verkar lik mig på många sätt så skriv gärna tillbaka så kanske vi kan ses!
Kram
carolin79625521
Hej du verkar va en trevlig typ o söker samma som mig! Riktiga vänner. Vad är du för en typ då och kommer du från Stockholm från början? Bor du själv eller sambo? :) hoppas vi hörs!
Emmi
Finns i tumba o är 25 . Läs min profil tror vi skUlle klicka :)
Lolli
Hej! Känner att vi kan vara en bra match. Lite olika men det är väl det vänner ska vara;) Vore kul att ses på ett glas eller nåt, bara känna av läget å hänga! Vad sägs?

/Louise

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.