Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

söker vänner runt uppsala (Uppsala)

Tess +1
Hej! jag heter Therese men kallas för Tess, jag är en glad och sprallig tjej som söker vänner i uppsala området som man kan fika med, bli bra vänner med och kunna hänga med.
eftersom jag har få vänner söker jag nya roliga, jag gillar djur och alternativa stilar så skulle vara kul om du hade samma intresse.
jag ska fylla 19 i höst, hör jätte gärna av er så kan vi skriva på kik eller någonstans och lära känna varandra och senare träffas!
James
Hej. Jag är en man, 55 år gammal och bor i Scranton PA, USA. Jag är en snäll, trevlig, social och glad kille som gillar att träffa nya människor, ha kul, skratt och hitta olika aktiviteter. Mina intressen är: sport (fotboll största intresse), musik, språk, frågesport, TV-serier, tv-spel, filmer, travelings (Min dröm är att resa runt i världen), geografi, ta en kopp kaffe, ta en promenad osv . på min fritid jag träna, party ibland, spela gitarr och piano, och tillbringa tid med mina vänner. Det skulle vara roligt och trevligt att höra från dig och träffa dig också en dag

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.