Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

söker vänner i 30-40 års åldern (Göteborg)

Ida982 +1
Hej! Jag söker nya vänner och bekanta för att umgås och hitta på diverse saker med. Jag är en lättsam och lojal person. Jag gillar dans och musik smotionssimning, promenader, sol och bad, grillning umgås med vänner och familj. Hälsningar Ida
Natural-girl
Hej ida=). Hur är det?
Poppers84
Till @Ida982
Till @Malin76
Till @CarolaH

Här är en till som söker nya vänner!
Är 31år, gift och har en son på snart 6 år. Har de senaste åren fokuserat mycket på familj och karriär men känner att relationer och vänskap behöver ta en större del i mitt liv.

Jag tar gärna en promenad/fika/bio/AW någon dag :) Hör av er om det låter intressant!
CarolaH
Till @Malin76
Hej.
Vill du fortfarande ha nya kompisar?
Jag bor i Kungälv och fikar eller promenerar gärna.
Mvh, Carola
CarolaH
Hej.
Jag bor ett par mil norr om Göteborg och vill gärna träffas. Jag skilde mig förra året och har 3 barn varannan vecka. Jag gillar att pyssla, sy, renovera, gå ut på krogen ibland, åka inlines, gå på bio, fika, promenera, ja det mesta. ;-)
Jag har inte så många vänner vilket jag märkte efter skilsmässan så det vore jättekul om någon bara ville umgås någon gång ibland. :-)
Hälsningar Carola
Malin76
Hej Ida! Malin heter jag, är snart 39 år och bor ett par mil norr om Göteborg. Jag är ensamstående mamma till en tjej på snart 9 och en kille på 7 år. Har en pojkvän sedan några månader tillbaka. Älskar också dans! Sitta på en uteservering och ta en shoppingrunda på stan är alltid trevligt:) Skriv gärna lite mer om dig! /Malin
Jasse
Hej Ida :)

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.