Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Söker seriösa vänner (Sundsvall)

Jessica1956 +1
Hej mitt namn är Jessica är 22 år, är en glad och omtänksam människa, är väldig godhjärtad. mina intresse är väldigt stort för och 50-talet, skulle också var roligt om du gillar de stilen?
wilmizen
hej söker du fotfarande ny vänner ?
Nafurie1
Till @Jessica1956
Haha underbart :D leta give it a try! Jag har addat dig på fb och skrivit en rad så kan vi fortsätta prata där :D
Jessica1956
Till @Nafurie1
Hej, du låter helt underbar som en vän, här har du en vän som älskar å hittar på saker, och om du vill och gillar å tönta på så självklart så har du mig. är mig själv och gillar samma saker som dig. du är som du är.. om du har FB så hittar du mig på jessica Sjölin eller så mitt mail adress är jessicasjolin@live.se de är så sällan jag är här inne. ha de gött MVH / Jessica Sjölin kram
Nafurie1
Hej! Jag såg att du bor sundsvall och söker en likasinnad vän :) Jag ska flytta till sundsvall I slutet av augusti och känner inte en själ (minus dom på jobbet) så jag söker ju också vänner. Jag gillar 50tal (!!) och kan lugnt inkludera det i vårat gemensamma intresse ;) Men mest så söker jag en människa som är tråkig, rolig, ärlig, töntig, cool, omtänksam, rak, förstående, etc.etc. listan kan ju göras lång. Jag vill ha någon att umgås med helt enkelt :) Någon som kan tänka sig att sova över och se film/ spela spel/ ta promenader/shoppa/ resa/ rita/ filosofera/ prata/ vara tyst/ laga mat/baka/ åka bil/bada m,m med mig ^^ Vilja umgås! Hitills så har ja haft vänner som både trampat och skitit på mig och det jag fått av dom är känslan av ensamhet plus hatet emot lögner :/ Så jao... om du också söker något liknande så får du gärna svara tillbaka.
P.s. jag kan verka energisk...kanske needy men asså. Jag ÄR det också ;) Jag vill fan ha en bra kompis nu så varför hymla med det ;) Jag är ingen stalkar (!) men om man byter nummer med mig så KAN det hända att jag sms bombar telen oavsett tid på dygnet (jag har dock inte nå krav på snabba svar tillbaka :P)

Im me...just me!
Jessica1956
Till @Jess81

Hej, roligt å höra :-) de var tag sen jag var här inne, hoppas på att du har haft en underbar sommar och att du har fått åka ute med en jänkare tsm med din kille :-) kram // jessica
Jess81
Hej! Här har du en lättsam tjej som vill lära känna fler ärliga o goa vänner. Min kille har en förkärlek till gamla amerikanska bilar, så det har börjat smitta av sig :)

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.