Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Söker nya vänskaper (Lund)

Smoffan +1
Hej!

Jag är en tjej på 28 år som bor i Lund tillsammans med min man och dotter som är 1,5 år. Just nu är jag föräldraledig, annars jobbar jag som receptionist. Till hösten hoppas jag på att börja plugga till redovisningsekonom.
Jag är en glad och lättsam tjej som tycker om att fika, se film, baka, laga mat, shoppa och ta långa promenader. Känner att jag skulle vilja utöka mitt umgänge och hitta nya vänner. Det hade varit kul att träffa någon som man "klickar" med, som man kan umgås och hitta på saker med. Jag saknar den där vänskapen där man bara kan ses utan att alltid hitta på saker. Någon man kan prata med om allt eller inget, man kan vara sig själv helt enkelt.
Det hade också varit roligt att träffa andra par som har barn, då vi är först ut i vår kompiskrets att få barn. Som man kan göra roliga utflykter med, ha trevliga middagar eller bara låta barnen leka tillsammans.

Hoppas vi hörs!

/ Sofie
00milla00
Hej! Jag är 29 år, pluggar i Malmö och har en flicka på 15 månader. Letar också efter någon att "klicka" med och hitta på lite kul med!
Emilie90
Till @SandraW @Smoffan
Hej!
Jag heter Emilie och pluggar i Malmö. Hittade precis till den här sidan så får se om det här blir rätt :p Känner som er att jag vill utöka mitt umgänge och hitta nya vänner. Har ni lust att ta en fika eller en promenad så hör gärna av er :)
SandraW
Till @Smoffan
Hej!
Jag heter Sandra och är nyinflyttad till Malmö. Känner igen mig i din text. Vill träffa vänner där man ses och "tiden bara flyger iväg". Är en hästtjej utan häst så har massor med tid över ;)
Annika
Till @Smoffan
Hejsan jag bor i Stockholm men man kanske kan snacka ändå?
Vad för film gillar du?

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.