Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Söker nya bekanta (Uppsala)

Lindaai +1
Jag är en 25årig tjej som skulle vilja träffa andra tjejer i min ålder och hitta på nånting kul, för att se vad det leder till. Lider tyvärr av social fobi vilket gjort att jag har tappat många av mina vänner från skoltiden, men försöker jobba med det.

Jag gillar att cykla och promenera i naturen, fotografera, fika/äta ute, titta på bio/film, träna på fitness 24/7, resa/utflykter, djur, spela tv-spel. Har också lite funderingar på att gå någon kurs eller prova på ideellt arbete.

Gillar människor som är glada, öppensinnade, ärliga och kan skämta om det mesta inklusive sig själva.
Jessicamoller
Hej, skrev till dig men vet inte om det gick fram :)
vickymohlin
Hej jag har också social fobi och kämpar dagligen för att bli bättre och mycket går framåt och jag har börjat öppna ögon nu och upptäckt att många vänner försvunnit på vägen och att man står här lite ensam. Vore väldigt kul att prata lite mer :)
LouiseL
Till @Lindaai
Hej! Kanske lite sent svar.. men jag träffas gärna! Är 25 år, pluggar, bott i Uppsala ca 3 år. Har liknande intressen som du! Lider även av social fobi.. Hör av dig om du vill :)
M86
Hej! Har även jag lidit av social fobi men vill verkligen komma ut o träffa människor. Bor i årsta är gift o har ett barn. Gillar promenader och att prata om allt mellan himmel o jord
Louisa
Det låter intressant tycker jag :)

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.