Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Söker ny(a) äkta vänner (Göteborg)

Loons +1
29årig tjej från Danmark, som bott i Stockholm senaste 6åren, men nu är nyinflyttad till en liten stad nära Göteborg och letar därför nya vänner. Mina intressen är djur (hästar och ridning), gaming/nörd grejor, träning (men ingen sån som lever för att träna, men tränar för att må bra), läsa böcker, laga mat, resa och jag gillar även att gå på bio, fika, shoppa och deslika. Jag har mycket humor och rätt svart humor, men kan även vara en sådan person som man kan prata med om precis allt (även allvarligare saker). Jag uppskattar ärlighet, humor, empati och att man bryr sig om varandra och man båda ger och tar i ett vänskap (många är bäst på att endast ta).

Kanske någon likasinnad finns, så kan man ta en fika och lära känna varandra kanske?
Mariacecilia
Hej! På din beskrivning låter det som att vi har mycket gemensamt... Hade varit kul att lära känna dig!
/ Maria
Happymango
Till @Loons
Hej, jag heter Winni och är 25 år. Jag har bott i Göteborg i snart 4 månader. Jag söker också efter en äkta vän att skratta med och dela tankar med. Skulle gärna vilja fika och lära känna dig :)
Cutedinagirl
Hej tjej på 32 år nybliven singel har inga barn gilla träning, matlagning, shopping bio och resa blandannat. Är nyinflyttad i Göteborg och söker nya vänner. I vilken stad bor du?
Sarasjolund2
Till @Loons
Hej :) allt bra med dig
Sarasjolund2
Till @Loons
Hej :) allt bra med dig

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.