Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Söker någon att umgås med i Uppsala (Uppsala)

tildaevilda +1
Hej där,
jag är en nyinflyttad tjej på 26år som vill upptäcka mer av staden med någon vid min sida. Jag är social, gillar att hitta på saker och hakar på de flesta idéer.
Mina intressen är att köra mc, yoga och vara ute i naturen. Gillar även att ta en fika, ett glas vin eller varför inte en powerwalk. Att sitta utmed ån och filosofera samt bolla galna idéer är även det uppskattat. Vore kul att hitta någon här att umgås med :)
/Matilda
MyE
Hej!
Jag bor också i Uppsala. Är en av dom som liksom blev kvar när många andra flyttade så vill väldigt gärna lära känna nya människor. Ta en fika, ett glas vin, laga middag, eller ta en promenad låter jättehärligt. Och också träna, jag försöker komma igång igen efter ett uppehåll. Har en lös målsättning om att springa lopp nästa vår, men behöver nog lite peppning för att göra allvar av tankarna.
Hör gärna av dig om du vill ses :)
Alpha
Till @tildaevilda @vivrig
Jag gärna hänger med när ni kör Powerwalk eller yoga. Är mycket intresserad av träning just nu.
Vivrig
Till @tildaevilda
Hallå!
25årig tjej som bott här i drygt 4 år, alla vänner har flyttat och söker därför lite socialt umgänge. Kravlöst sällskap där man nödvändigtvis inte behöver göra något särskilt för att ha kul. Känner till staden hyfsat, men har dålig koll på utelivet. Föredrar kravlöst socialt umgänge, laga mat ihop eller bara ta en kaffe (väldigt svårt att lära känna folk på så vis) Det låter som att du gillar liknande saker som mig, vore kul om du ville ses för att se om vi har utbyte av varandra eller inte :P Jag är duktig på att gå långa promenader, grym i köket och mitt mål med livet just nu är att återgå till mina gamla träningsrutiner med att gymma regelbundet igen :) låter jag vettig får du gärna höra av dig :) /Ida

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.