Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Söker kompisar fjärde gången (Kristianstad)

Annuchka +1
Är kvinna på 26år.
Utbildad barnskötare och personlig assistent är är mest barn och pensionärer jag träffar i mitt yrke så några vänner i min egen ålder har jag inte hittat än. Jag är framåt och påhittig. Gillar att hitta på saker och prova nya saker.
Går gärna ut o dansar eller liknande. Jag är öppen som en bok, ärlig och ställer upp för mina vänner.
Dessvärre lämnade jag kvar alla när jag flyttade och blev rätt ensam.
Bara hör av er om ni undrar nått
Annuchka
Till @Linneablomma
Jag är född här i skåne men mest bott i Kalmar.
Just nu har jag inte självförtroende till o klara av o vara i grupp o dansa annars hade de vart kul. Senast igår sa min ex man att jag liknar smelgol i sagan om ringen för jag e så smal. Så måste först få lite självförtroende.
Linneablomma
Hej Annuchka,

Jag heter Linnea. Kul att du gillar att vara med barn och att hjälpa människor. Det är också mina intressen. Jag älskar att dansa, speciellt spanska dansar utav alla slag, men jag gillar att prova på något nytt också. Jag har sett att det finns en dansskola i Kristianstad som heter impulsedance. Där finns det massor utav olika typer utav danser. Jag känner att det vore kul att hitta en danskompis!
Jag bor i Knislinge ungefär 20 km bort ifrån Kristianstad. Men jag har varit mycket i Kristianstad och bott där även. Det är en underbar stad. Jag har bott lite överallt i Sverige, men jag har rötter här i Skåne också. Vart kommer du ifrån?Hoppas att du har en trevlig kväll

/ Linnea
containerdykardrottning
hej vill du vara min nya tjejkompis med mig

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.