Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Söker äkta bästavän (Göteborg)

nadjaac98 +1
Jag heter Nadja och jag är 20 år gammal, en sprallig typ, spontan och impulsiv med ett hjärta av guld! Jag önskar, önskar jag kunde hitta den dära bästavännen som man kan prata om allt med i flera timmar i tele, som man kan vara helt crazy med utan att bli dömd haha vafan. Jag söker någon som man kan höja varandra med! Någon som man kan ringa när som, när man mår skit och som finns där!! Nästan alla mina vänner har kille och spenderar all deras tid med sin kille! Vilket är sjukt jobbigt, då man glider isär, söker någon som inte har pojkvän just nu hahah. Det bästa jag vet är att resa, jag älskar att resa!! och det värsta jag vet är tjejer, med attityd som är falska usch nej tack! Jag dricker inte, det är få gånger som jag gör det, är inte riktigt en party brud, men det händer att jag festar, men det är få gånger. Jag älskar att skratta och göra spontana grejer, taco kvällar, spökjakter hahah vafan!
Ging077
Till @nadjaac98
Wow roligt om du vill nån kompis skriv
awinzell
Hej härliga Nadja!

Anna heter jag och är 23 år gammal. Jag är en tjej som är spontan, flexibel, kreativ och älskar att vara social. Jag vill mer än jätte gärna lära känna dig mer, jag letar nämligen också för en bästa kompis som jag kan dela det mesta med och prata i telefon i typ 100 år haha. Jag har inte pojkvän nu så jag kommer inte att lämna dig, jag förstår precis hur du känner har varit med om det så många gånger själv, det är inte roligt alls.
Jag gillar att göra det mesta som tex shoppa, fika, bada, sola, resa, bio, laga mat, träna, läsa böcker och tidningar, prata i telefon, promenader och göra galna spontana saker haha.
Hör gärna av dig tjejen, jag tror vi kan ha det riktigt skoj ihop :D
Mathilda00
Till @nadjaac98
Hej! Du låter som en härlig person, hör av dig om du vill prata mer
Seema
Till @nadjaac9
Hej hej!

Är det bra?!

Ska till Gbg i helgen, om du vill ses :)
Kramis
Seema
Till @nadjaac9
Hej hej!

Är det bra?!

Ska till Gbg i helgen, om du vill ses :)
Kramis
Nafurie1
Hej! Jag känner igen mig i din text och jag söker exakt samma... Jag är inte heller någon typisk testare även fast ja kan festa ibland men fest kan ju vara fest på olika sätt ;D
Jag är lite äldre, jag är 27år OCH jag är gift men jag är rolig ändå ;)
Om du tycker de låter intressant så är de bara att höra av dig :D
//nafurie

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.