Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Skönt häng sökes tredje gången (Göteborg)

Emmeliedahl +1
Söker efter några härliga brudar att hänga med. Känner inte jättemycket folk här, då alla mina vänner bor kvar i Småland så det hade varit kul att samla ihop ett schysst gäng o ses.

Jag tycker om att träna, fika, shoppa, inredning, dricka öl på stan, loppis, se en schysst bio. Är inte alls svår och tycker sett kul att testa nya saker:)

Vi hörs!
Andreaa
Till @Emmeliedahl
Hej! Hade vart kul att snacka och lära känna varann! :)
linneamarie
@Emmeliedahl
Hej Enmelie! Känner själv för att utöka min vänskapskrets efter jag flyttat tillbaka till gbg då jag har pluggat i Umeå. Ser mig också som en lättsam person att umgås med. Pratar gärna mer om du har lust :)
Belinda
Hej Emmelie! Har också i stort sett alla mina vänner på annan ort. Saknar att ha nån att bara hänga med eller hitta på saker med :) Hör av dig om du känner för det! /Belinda
Evelinaro
Hallå hallå! Många liknande intressen där, jag hänger gärna med på att ses på någon uteservering ett gäng :)
lisasandramikaela
Hej! Hade gärna setts någon dag eller hängt med på något om det blir några stycken som drar ihop något :) Lite om mig: tjej på 29, flyttat till Göteborg för några år sedan för att plugga, trivs väldigt bra här! Gillar mat och vin, resor, inredning och träning. //Lisa
Kape02
Här finns det en som vill krydda till vardagen lite och som inte bara vill ägna livet åt att jobba. :) Jag gillar att shoppa, fika, gå på olika sorters evenemang, promenera ute i naturen m.m. Jag ser att det är 2st till som svarat på detta och har liknande intressen, ska vi helt enkelt inte slå till med att ses någon dag? Kanske ta ett glas på en uteservering eller nå liknande? Skulle det vara intressant? :)
Louisa
Hej! Vi har många gemensamma intressen så jag träffas gärna över en fika för att lära känna varandra ^^
Kaaay
Till @Emmeliedahl
Hej! Här har du en annan som gillar att fika, shoppa, gå på bio och ta en, cider i mitt fall, då jag inte gillar öl, på stan :)

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.