Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Seriösa tjejkompisar sökes andra gången (Göteborg)

silentnight +1
Hej,

Jag har skrivit på denna sida ett par gånger förut. Tyvärr ett par stycken som då svarat för att sedan bara sluta höra av sig efter ett par mail. Men gör ett nytt försök och hoppas på att hitta någon vän här :).

Känner att jag behöver utöka min bekantskapskrets då jag som sjukskriven lever ett ganska isolerat liv. Tar mig ut ibland men önskar mer av den varan, att ha en vän att träffa hyfsat regelbundet men även att kunna prata om allt mellan himmel och jord med! Jag själv är 29 år och bor i Göteborg. Önskvärt är om du bor i Göteborgsområdet eller hyfsat i närheten, men även personer längre bort får skriva om det verkar intressant. Är av den åsikten att vill man träffas så kan man, oavsett vart man bor. Tycker personligen det är kul att resa och se nya ställen.

Jag lider tyvärr av psykisk ohälsa på flera plan och mår i perioder väldigt dåligt (skriver detta redan nu) men försöker kämpa på och försöker se positivt på livet. Har tyvärr erfarenheten att vissa vänner slutar umgås/höra av sig då man inte alltid mår bra, och är du en sådan så gör oss båda en tjänst och skriv inte. Vill ha vänner som finns i alla väder.

Träffas gärna hyfsat fort om det är möjligt (inget emot att skriva långa mail och ha mailkontakt) men då mitt huvudsakliga syfte med detta inlägg är att hitta fler vänner att umgås med träffas jag gärna snabbt, som sagt ifall möjligheten finns. 
Jag är ganska blyg/introvert/tystlåten (men det brukar bli bättre ganska snabbt ifall det är någon jsg klickar med och känns det bra kan jag prata på utan större problem). Tycker det är jobbigt med större sociala tillställningar (dock mycket för att gå på konserter, tycker det ger väldigt mycket energi). Älskar musik! Skulle säga att jag är hyfsad allätare men med ”grunden” inom rock/metal-genren. Inte mycket för kroglivet, men tycker mycket om mat och dryck, och har inget emot matlagnings/vin/drinkkvällar hemma med vänners sällskap.

Absolut inget måste att du delar alla mina intressen! Tycker även mycket om havet och sjöar, hälsa/välmående, kolla på film/serier, fika, inredning, resor, djur och natur för att nämna några övriga intressen.

Låter detta intressant, välkommen att skriva här eller helst maila mig på: silentnight572@hotmail.com 


Sofia-123
Hej jag tycker du verkar som en intressant person. Söker med vänner
jasminqa
Hej skulle jättegärna vilja umgås med dig :) du kan adda mig på snapp Jraffael52
ulrika
Hejsan jag tycker din situation som du beskriver låter alltför vanligt. många nuförtiden mår dåligt i olika skeden. ensamhet är tyvärr extremt vanligt i detta landet tycker jag. själv har jag blivit utbränd på riktigt då jag fick blackout för tre år sedan och har varit sjukskriven sen dess. jag är nästan frisk idag men kan lättare känna av stress. därför flyttade jag från min hemstad Göteborg till Vänersborg. tyvärr är denna stad mycket tom på folk, inte alls lätt att träffa nya vänner som jag trodde. de är inte intresserade att lära känna några nya här verkar det som, de flesta är uppvuxna här med släkt och familj. så jag är nu extremt ensam med min dotter. skiljde mig i vintras. kanske vill du inte umgås med nån som är i min ålder men det hade varit roligt att ses så får man se om man är på samma mognadsplan. jag är 42 år men ser ut som 32. hör gärna av dig! kram maria m.e.75@hotmail.se

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.