Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Satc-vänskap sökes (Uppsala)

tosslan +1
Hej! Livet har hamnat i en sån tråkig fas då de flesta vänner spridits ut över landet eller helt enkelt har andra intressen och livsplaner än mig. Jag älskar träning, promenader, mat, film, musik och fotografering. Skulle vara kul att hitta en eller flera och kanske finna den där riktiga gemenskapen och vänskapen som i Satc.
Finns ni där ute tjejer?
sannaUppsala
Jag har hittat kärleken i Uppsala så jag spenderar all min tid här och det blir väl en flytt hit snart också :) så jag är gärna på! Är social, gillar att hitta på äventyr likväl som att hänga framför film och snacka skit. Är också ett stort Satc-fan ;) och saknar det där gänget man hade innan alla började flytta runt i landet.
Sandraaaa
Hej, är också i den där perioden i livet. Alla mina vänner har barn och är utspridda i landet, så svårt att ses ofta. Så söker lite nya vännr :)
nyavanner
Heej! Jag älskar Satc!! Jag befinner mig i den situationen där mina vänner har barn, osv jag vill oxå ha barn dock inte nu!! Om du får ihop ett gäng, er jag gärna på eller om du inte får ihop ett gäng, är jag på ändå =) :)

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.