Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Roliga vänner sökes 20-27 år (Göteborg)

Aleeex92 +1
Hej!
Söker vänner med sinne för humor. Jag är en glad, flummig och rolig tjej på 23 år. Vill kunna prata om ALLT in i detalj, oavsett om de handlar om sex, kärlek eller familj med mina vänner.
Jag har flyttat runt mycket de senaste åren och förlorat mycket kontakt med gamla vänner, tyvärr. Viktigt att du inte är dömande, då jag inte är det alls. Jag anser att folk gör vad dom vill och att vänner ska stötta varandra när man gör helt störda saker! :)

Tycker om att vara ute på stan och ta en kaffe, även ha vilda festnätter. Eller gå aggressiva promenader och prata skit om allt och ingenting.
Har en liten hund med som är med ibland!
Hör av er :)
Nona
Till @Aleeex92
Till @Elins
Till @LiBa
Till @Linneastrandberg
Hej :)
Jag träffas gärna och hittar på ngt. :)
Linneastrandberg
Hej! Jag vill hänga med dig! Nyligen flyttat till Göteborg och letar härliga sköna tjejkompisar att umgås med! Vore kul att hitta på något och lära känna varandra :)
LiBa
Tjena!
Du verkar fett go, hade varit trevligt med en fika?
Elins
Hej Elin heter jag och är 23 år gammal! Är en glad och social tjej som jätte gärna träffar nytt folk/ nya vänner ! Dock är jag ny på denna sidan så vet inte riktigt hur det fungerar , haha! ☺️ Men bor tillsammans med min sambo och våra tre katter. Är rätt flummig jag också och älskar när man kan skämta och vara öppen med varandra. Hör av dig om de låter intressant ! :)
Ida95
Hej! Trevlig presentation du fått ihop! Även jag söker ny vänskap :-)
Har du Facebook så kanske vi kan snacka mer där om du är vill? :-)
Seema
Tar gärna en fika någon dag :)

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.