Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Roliga och snälla kompisar sökes (Umeå)

Emilia00 +1
Hej! Jag är en glad tjej på 14 vintrar och älskar att vara med kompisar, ha roligt och busa lite! Hihi, men det värsta tycker jag att man inte vet vad man ska göra och sen sitter man bara där med en kompis och inte vet vad man ska säga... Är ganska blyg när man inte känner mig.. Åsså har vi det där med kompisar... Hmm, det är ju svårt att vara med dem när man inte har en själv... :(
Amanda00
Till @Emilia00
Hej Emilia, jag heter Amanda jag är 14 år gammal. Jag bor i Holmsund en pytte liten bit ifrån Umeå. Jag älskar också att vara med kompisar. Jag kan också vara lite blyg ibland. Jag vågar tillexempel inte räcka upp handen så mycket inför klassen. På senaste tiden sen i somras har jag börjat att känna mig ensam. Jag har haft kompisar innan men dem har kommit och gått, alltså dem har gjort mig utanför eller ledsen.
På kvällarna kan jag gråta över hur ensam jag känner mig, jag gråter över hur mycket jag skulle vilja ha en tajt vän som hade samma intressen som mig, nån som inte ville göra mig utanför. Min mamma brukar få trösta mig.
Mina intressen är nog att filma, fotograferar, sjunga och dansa, godis (jag älskar choklad)rita, natur, havet. Min familj, kompisar. När jag är med kompisar är jag oftast öppen till allt förutom tobak. För sånt använder inte jag. När jag är med kompisar gillar jag att se på film, prata om allt möjligt, lyssna på rolig och bra musik. Komma på olika dans movies, jag gillar också att äta godis ibland.
Jag önskar min verkligen en ny vän.
Jag vill verkligen hitta någon, vart bor
du? Vilka intressen har du? :) / Amanda 14 år från Holmsund

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.