Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Riktigt bra vän i Uppsala (Uppsala)

Susanna88 +1
Hej,
Jag är en glad, smart, snäll 27-åring som snart är färdig arbetsterapeut. Jag söker fler nära vänner, eller bara en nära vän, med liknande egenskaper som jag har. Det vore praktiskt om du bodde i Uppsala som jag.

Jag är inte det minsta konstig eller desperat. Har redan bra vänner, men vill ha fler :)
Kanske finns det någon där ute som vill fira nyår med mig? Annars kommer jag nog fira med mitt ex och hans vänner, men jag känner inte riktigt för det :P
Jag gillar att promenera med min hund, shoppa, fika, titta på tv, laga mat, festa, träna och lyssna på musik.


Hoppas någon svarar :)
Kram!
Angel-ika
Hej Susanna!

Jag har precis hittat till den här sidan men av det lilla jag hunnit läsa så tycker jag att du verkar trevlig och tänkte att det inte kan skada att skriva en rad. Jag är inte heller det minsta konstig eller desperat vill jag bara tillägga. Jag har vänner men inte i Uppsala, är nyinflyttad (kanske inte längre..) och har två små barn så jag har inte hunnit bygga upp så mycket av ett nätverk ännu. Och det vore ju fint att ha en vän att ses med ibland.

Jag pluggar psykologi och är såklart intresserad av det, i övrigt älskar jag resor, träning, att busa med barnen (de är fyra och ett), skriva. Jag tycker om att göra blomsterarrangemang och annat pyssel, gillar musik och stand-up och jag älskar te.

Jag var inne på att plugga till sjukgymnast en vända men det blev inte så. Och min svärmor är arbetsterapeut fast i Södertälje (lite kuriosa :-)

Hör gärna av dig om du vill så kan vi ta en kvällspromenad eller en fika.
Kram från Angelika
Angel-ika
Till @Susanna88
Hej!
Jag heter Angelika och har precis hittat till den här sajten. Efter det lilla jag har läst så tycker jag att du verkar trevlig och tänkte att det inte kunde skada att skriva en rad. Jag är inte heller konstig eller desperat vill jag lägga till :-) Däremot är jag "nyinflyttad" (kanske inte längre) då jag bytt min hemstad mot Uppsala och så har jag två mindre barn vilket har gjort att jag inte har kommit ut riktigt och byggt upp särskilt mycket nätverk. Jag har vänner men de finns inte i stan så att säga och det vore ju fint med någon härlig vän att ses med ibland.

Jag pluggar psykologi och är såklart intresserad av det, i övrigt älskar jag att resa, busa med barnen (de är fyra och ett), träna, skriva. Jag gillar musik och stand-up, gör gärna blomsterarrangemang och annat pyssel och älskar te. Jag har varit nära att söka till sjukgymnast men det blev inte så. Och min svärmor är arbetsterapeut fast i Södertälje (lite kuriosa :-)

Hör av dig om du har lust att ta en fika eller kvällspromenad vid tillfälle.
Kram
Angelika

Angel-ika@spray.se
070-237 09 20
tosslan
Hej där :)

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.