Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Riktiga vänskaper (Stockholm)

Blackness +1
Finns det någon seriös person som vill bygga en riktigt vänskap,trycker det är väldigt svårt att hitta någon,någon som förstår en man kan prata om det mesta o hitta på spontana saker,har en adhd diagnos sen några är så gärna någon som förstår en,eller har en diagnos men inget måste,bor i söder ort så skulle va nice me någon där i från så man kan träffas lite när som helst,utan att behöva planera långt i förväg,jag väntar på dig :)låter det som du hör av dig ja väntar!en fika till att börja o se om man klickar så kan man ta det där i från:)väldigt gärna någon som gillar att resa som ja,skulle va kul med en resa i sommar till något fint ställe om man klickar vill säga:)kram
Ann-Zoo
Hej, jag bor söder om söder och söker också vänner, tycker att det är svårt när man blivit litet äldre (jag är själv 27.) och inte går i skolan längre eller gör saker som gör det naturligt att träffa folk. Inte så mycket för att gå ut och festa direkt heller men gillar ju såklart att ha kul och vara social för det. :) Du kan ju skriva ifall du har lust att snacka lite till att börja med. Blev nyss medlem här och hoppas få ner lite mer om mig själv på min profil även om det sällan gör en rättvisa.

Mvh Annzoo
Caroline91
Hej mitt namn är Caroline Leo och jag söker också nya vänner precis som du mina intressen är mode shopping musik djur träna bio gå ut och äta ja allt möjligt. Skulle vara kul att ses någon gång. Hoppas vi hörs.

Hälsningar Caroline Leo

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.