Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Pyssel- eller läsecirkel i Malmö-Lund? (Malmö)

Althea +1
Jag är en 41-årig tjej som gillar både att virka/sticka och att läsa böcker (även om det numera mest blir ljudböcker), men det är ju inte så socialt att sitta och göra det ensam :)

Det skulle vara kul att få ihop några tjejer till virk-stick-pysselträffar, eller varför inte nån form av läsecirkel? Kanske kunde man träffas på ett café nånstans, eller hemma hos någon av oss när vi har lärt känna varandra lite? Jag bor i Malmö, men har jobb och pojkvännen i Lund, så jag är rätt flexibel :)

Hör gärna av er, det hade varit kul att dra igång nåt :)
Ull
UMiLund@gmail.com
Ull
UMiLund@gmail.com
Ull
Hej! Jag tycker att det låter intressant med både läsecirkel och pyssel. Min stickkompis har flyttat. Läsecirkel har jag aldrig provat. Jag bor i Lund och jobbar i Malmö. Hoppas att vi hörs!
Inni
Till @Althea
Hej!
Trevliga förslag båda två, tycker jag. Framför allt låter det lockande med läsecirkel. Har varit med i en sådan tidigare under några år och det var jättekul. Hör gärna av dig om du får ihop ett gäng.
/Ingrid i Malmö
Jessica1234
Hej. Det lät som ett trevligt koncept. :) Jessica heter jag. Jag träffar gärna nya vänner. Jag bor med familj utanför Lund. Hör gärna av dig om du vill prata mera :) ha det så bra!

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.