Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Presentation (Umeå)

Hatchi +1
Tjo mitt namn är Jeanette och jag har inte skrivit en profil sen Apbergets tid så är sjukt ringrostig. Men lite kortfattat om mig: är född 88 så blir 30 iår x) Gillar spel, manga och en massa annat nördigt, Men gillar oxå att var spontan, träna, gå ut och parta, sitta och snacka och loppisar. Har haft otur genom åren med tjejkompisar och känner att om jag ska hitta en riktigt bra kompis måste jag våga vara ärlig och bara vara mig själv :) Om jag verkar intressant är det bara att höra av sig (Är faktiskt nervös över att ta kontakt)
Linnissss
Till @Hatchi
Hej vore kul å lära känna dig mer om du vill :)
Linnissss
Till @Hatchi
Hej vore kul å lära känna dig mer om du vill :)
Olof
Hej! Ok om en trevlig mysig man i Ö-vik vill vara kompis me dig?
esjp
Till @Hatchi
Hej! Är helt ny på denna sidan så gör ett första försök :) söker tjejkompis eller bara i allmänhet någon att hänga och ha trevligt ihop med. vi är typ i samma ålder och har typ samma intressen. Jag är också lite nördig, gillar djur, fanfictions och musik osv. Mycket av min tid går tyvärr åt till jobbet :p Du får gärna kontakta mig. Lite oklart hur man bifogar sin information här men ska sen om det går o lösa. Ha en bra dag :)
Olof
Hej! En man här! Söker du bara tjejkompisar?
Olof
Hej! En man här. Söker du bara tjejkompisar?
Kamirura
Skoj med någon med liknande intressen :D messat dig!
Kamirura
Skoj med någon med liknande intressen :D messat dig!
Av nån anledning blev det dubbelt :| sorry ^^ @Hatchi
Kajsaaaaa
Till @Hatchi
Hej vet inte riktigt hur denna sida funkar är inte medlem men jag testar xD jag heter kajsa fyller 25 har en son på 1 år är mammaledig men börjat jobba smått. Jobbar som lastbils chaffis. Mina intressen är mest älgjakt och fiske men gillar egentligen allt man kan tänkas hitta på x) vi är egentligen ganska olika verkar det som men det är väldigt svårt att hitta tjejkompisar med samma intressen tycker jag xD

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.