Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Pluggkompis aka friends forever (Göteborg)

Smatte +1
Hej!
Matilda heter jag, 25 år och läser andra året till bibliotekarie i Borås men bor i Göteborg! Pga tidigare panikångest så har jag utvecklat en liten fobi mot bussar (hehe, inte ett skämt) och försöker därför göra så mycket som möjligt av mitt plugg hemma i Göteborg. Däremot har min motivation flugit ut genom fönstret och jag söker nu en pluggkompis! Gärna någon som pluggar på distans och kan/vill ses ofta så man kan hjälpa varandra med motivation och härligt sällskap!

Utanför studierna tycker jag om rödvinskvällar, musik, att sticka, pyssla, böcker, söta hundar och min sambo. Förhoppningvis kommer vi så bra överens att vi inte bara vill umgås över plugget :) jag har bott i Göteborg i flera år och har du precis flyttat hit för skolan så är jag mer än gärna den som introducerar dig till denna fina stad!
Bli min pluggkompis! Kom igeeen, det blir kul!

Ps. Hoppas jag inte skrämmer bort dig med min förkärlek till utropstecken!!!! Och världens längsta... kontaktannons? Är det vad detta är?
nayal
Hej Matilda. Hur är det
naevys
Till @Smatte
(!!!!)
Jag kommer hoppa på tre kurser nu i mars i hopp om att komma in på en högskola nästa år och är livrädd att min motivation kommer att svika mig!! Var så längesedan jag satt bakom skolbänken! Så om du behöver en kompis i all pluggångest så är jag PÅ!

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.