Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Nyinflyttad söker "vuxna" vänner (Örebro)

ThereseS +1
Hej! Jag heter Therese och är 27 år. Jag är för cirka 6 månader sedan nyinflyttad till Örebro och därigenom sambo. Jag söker att utöka min bekantskapskrets då jag idag bara har några få vänner här vilket jag fått enbart genom att det är min sambos vänner. Trots att det är jätteroligt att jag kommer bra överens med min sambos vänner känner jag att jag skulle vilja ha ett eget socialliv med egna vänner.

Jag är en jordnära tjej som tycker om att umgås och snacka om allt mellan himmel och jord, från djupa samtalsämnen till vädret, över en kaffe eller ett glas vin både hemma eller på stan. Jag är en person som tycker om att sitta på en pub eller uteservering, gå promenader, träna eller kanske testa på något nytt. Jag har en hund, så om du har en du också kanske man kan introducera dem för varandra och gå på lekpromenader tillsammans.

Jag är inte jättemycket för att vara ute och festa även om andan kan falla in vid något enstaka tillfälle, vilket gör att jag letar efter en vän som är någorlunda likasinnad och därmed gärna ungefär samma ålder.

Känner du att det verkar intressant så får du gärna skicka iväg ett meddelande :)

Mollboll
Till @ThereseS
Hej Therese
Jag heter Zoe är 35år och bor i Örebro.
Jag gillar att gå promenader och ta en fika på stan, jag är inte mycket för festande.
Jag gillar hundar men har ingen egen, är ibland hundvakt.

Vill du lära känna mig mer skicka iväg ett meddelande / zoe


Katt-Anna
Hej Therese!
Jag söker också nya vänner i Örebro. Är också nyinflyttad. Ses gärna över en fika om du vill. Har en son som precis fyllt ett år. På dagarna är jag än så länge mammaledig.
Läs gärna min profil för att veta mer om mig!
/Anna
bellae
Hej!
Bella heter jag och är en nyinflyttad student på Örebro universitet.

Jag känner i princip ingen här och letar efter nya vänner här :)

Jag är öppen för det mesta och letar också efter någon som man kan göra lite vad som med eller vad man ska säga. Ta en fika, en promenad eller bara hänga!

Du får gärna höra av dig om du vill :)
mufflonfeur
Hej Therese! Tycker du låter som en härlig person och att vi har mycket gemensamt. Du kan höra av dig till min insta; mufflonfeur, om du vill prata mer. Kram /Nathalie
mufflonfeur
Hej Therese! Tycker du låter som en härlig person. Jag bor i Karlskoga (men vill gärna flytta till Örebro i framtiden). Du kan höra av dig till min insta ; mufflonfeur, om du vill prata mer. Kram /Nathalie

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.