Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Nyinflyttad söker nära vän/vänner (Stockholm)

Tanja-s +1
Hej!

Tanja heter jag, 29 år. Ganska nyinflyttad till Bro (jobbar i centrala Stockholm) men har nu börjat komma iordning och vill hitta någon eller några att hänga med.

Bor med min sambo. Gillar att läsa, fika, ta ett glas vin, prata, bio, shopping - ganska standard men är öppen för det mesta även om festande inte är min grej. Vill hitta någon att göra allt och ingenting med. Är Harry Potter nörd av rang (Hufflepuff).

Skicka gärna ett meddelande så kanske vi kan träffas över en kopp te :)
Amanda51
Till @Tanja-s
Hej! Jag heter Amanda och är 24 år. Jag letar också efter en vän att göra allt och inget med och tycker också mycket om Harry Potter. Var helt tokig i Harry Potter som när jag var lite yngre men tycker fortfarande om det och fangirlsidan i mig drömmer om att någon gång besöka både universal studios i London och Harry Potter-landet i Florida :P Vore roligt att ses någon dag :)

Caroline91
Hej Tanja mitt namn är Caroline Leo och jag söker också nya vänner precis som du. Mina intressen är mode shopping musik djur träna bio gå ut och äta ja allt möjligt. Skulle vara kul att ses någon gång. Hoppas vi hörs.

Hälsningar Caroline Leo

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.