Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

nyinflyttad i uppsala (Uppsala)

melissa110 +1
Jag är en kul tjej på 22 bast, bor med min sambo och hans två barn och flyttar strax in till uppsala ! Jag själv kommer från stockholm och vill hitta någon som kan liva upp min vardag, ta mig bort från dårhuset hemma, till en promenad runt stan eller dricka lite rötjut å snacka skit! Festa e jag rätt bra på med så skulle väl kunna kalla mig för en lite alltiallo kompis! :) skriv en rad vettjaa så kanske vi kan liva upp varandras vardag!
Ann-Charlotte
Till @melissa110
Hej! Jag flyttar till Uppsala under december och känner ingen där ännu. Hör gärna av dig om du vill hitta på något! Fika/ middag / bio / krogen osv . Skulle vara trevligt! :)
melissa110
Nej ålder är bara en siffra ska du veta! Jag och min sambo har precis köpt lägenhet där :) du låter ju som en kul brud skulle va kulfan å träffas när jag väl kommit in :D
Towe
Hej! Jag är en tjej som bor i Uppsala, hur kommer det sig att du just flyttar till Uppsala? Hoppas att du kommer att trivas här, skulle varit kul att få lära känna dig! Jag är en tjej som är 19 år, hoppas jag inte är för ung :))

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.