Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Nyinflyttad i Umeå (Umeå)

SLMT +1
Jag heter Sandra och jag är nyinflyttad i Umeå :)
Söker nya vänner i Umeå som tror att vi skulle kunna ha trevligt ihop.

Jag är öppen för att prova nya saker och att hitta nya intressen!
Vi skulle till exempel kunna ta promenerader med varandra, gå på bio någon gång, laga mat tillsammans, festa, shoppa, spela sällskapsspel, ta en fika på något café, lyssna på musik, besöka något event, prova på geocaching eller varför inte ta en cykeltur? Det finns så många möjligheter. Eller så behöver vi inte göra något alls, en lång konversation är lika trevligt det!

Skicka ett meddelande! :)
Zara
Hej. Kul, hör av dig om du vill ha promenadsällskap. Jag har en vovve jag ändå är ute o rastar jämt :>
SLMT
Till @Verran
Till @Prickelin

Jag har svarat er på privata meddelanden :)
Prickelin
Till @SLMT
Hej Sandra och välkommen till Umeå! Jag heter Ulrika och pluggar sista året på Läkarprogrammet här, flyttade hit för fem år sedan. Jag är hemma med min nyfödda dotter nu (samtidigt som jag gr examensarbete) och är ute på väldigt mycket barnvagnspromenader med henne - som skulle bli mycket roligare om jag får lära känna någon ny person samtidigt! Fikor låter också trevligt ;)
Vem är jag då? 23 år, bor på Ålidhem. Största intresset är att skriva, jag skriver krönikor i lokaltidningen ibland bland annat. Släng iväg ett meddelande om du tycker det vore kul att ses :) ps bebisen skriker nästan aldrig så den brukar inte störa ;)
Verran
Till @SLMT
Hejsan!
Geocaching vad är det? låter spännande! Jag skulle gärna vilja ha ngn som ville följa med på cykelturer eller shopping eller fika ja eller nått.

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.