Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

nya vänner sökes tjugofemte gången (Kalmar)

Marlen +1
Jag söker nya vänskaper, gärna att ni precis som jag har barn och familj så man kan umgås tillsamans familjevis, men jag söker även vänner utan barn :) Jag vill bara ha någon att kunna prata om precis allt mellan himmel och jord
ensam-mamma1
Hejsan. Jag är ensam kvinna med två barn. Har inga vänner direkt som jag umgås med privat efter jobb. Jag har bott i Kalmar i snart 3 år. Skulle vara jättekul att hitta nya vänskaper.
Mia2
Jag förstår inte heller med det här med medie som facebook. Dom tar bara bort mina konto utan jag har gjort något. Fy skam den som ger sig. Jag har försökt många gånger med acebook. Söker också vänner här på denna sajt som dig. Vad heter denna sajt som du är med. Där dom söker en partner? Man måster våga hoppas att man finner deen rätte igen. Hoppas att du finner mannen i ditt liv. Jag förstår att det du har varit med om är svårt för dig att du inte kan lite på män igen. Jag är lycklig med min man / gubbe. Vi träffas år 99 i Janauri och sedan förlova vi oss år 99 i Maj och sedan gifte vi oss år 09 i Maj. Vi har två barn som är födda 00 och 02. Hoppas att vi får en bättre start denna gång hoppas jag. Vi bor utanför Ljungby, Kronobergs län, Småland, Vi bor på landet.

Har det så gott så hörs vi igen hoppas jag!

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.