Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Nya vänner sökes i Umeå (Umeå)

SandraKarlstrom +1
Hej,

Jag heter Sandra och är 27 år. I höstas flyttade jag och min sambo till Umeå eftersom han kom in på Umeå universitet. Då jag själv inte studerar utan jobbar på ett litet företag har det varit svårt att hitta nya vänner att umgås med. Därför söker jag nu nya vänner som vill hitta på något på fritiden och förhoppningsvis kan vi skapa en lång vänskapsrelation. Vad vi hittar på spelar ingen roll, träna, gå promenader, fika på stan, spelkvällar, middagar eller vad som helst :) Ålder spelar inte heller någon roll, så länge vi är likasinnade och har roligt tillsammans.

Hör gärna av er här eller på Facebook där jag heter Sandra Karlström.
JJUmea
Hej!

Om du fortfarande är intresserad av att lära känna nya vänner så hör gärna av dig. :-)
Pla0330
Till @SandraKarlstrom
Hej! Är en 27årig tjej som också flyttade hit för att jobba. Har också funnit det svårt att finna umgänge. Hör av dig om du undrar något eller vill hitta på något!
Tjej-27
Hej! Är du fortf kvar på den här sajten? (Det fanns flera med ditt namn på fb). Hör gärna av dig :)
Tinah
Hej du! Såg ditt inlägg på tjejkompis och kände att jag behövde svara. Jag driver själv ett (väldigt) litet nystartat företag och gillar brädspel. :)
EmmaHllbergh
Hej hej. Har bott i Umeå tidigare (flyttade hit pga studier och bort för jobb) och flyttade tillbaka nu i juni. Alltid roligt med nya människor, och gärna någon man har kvar länge. Har svårt att söka på Facebook men skriv gärna till mig om du vill. Emma Hellberg.
Victoriavictory
Till @SandraKarlstrom
Hej! Jag har också flyttat hit förra året :-) vore kul att lära känna dig! Hittar flera med ditt namn på Facebook? Vad jobbar du med eller ser ut haha! Så jag inte klickar på fel :-)

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.