Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Nya vänner i Umeå sökes (Umeå)

Jeanna +1
Hej.
Jeanette heter jag. Jag är 34 år och jobbar som personlig assistent. Jag har en son på 5 år och ett till barn på väg (beräknas att födas i januari.) Nyligen singel och inser nu att det saknas nära vänner att dela livets toppar och dalar med. Du behöver absolut inte ha barn själv men det vore såklart roligt att träffa någon som kanske har barn i ungefär samma ålder. Jag söker främst vänner i Umeå med omnejd. Bor själv en liten bit utanför Umeå.
Jag älskar film i alla möjliga genrer. Går gärna på bio. Gillar att läsa böcker och att skriva noveller på fritiden. Jag gillar heminredning, matlagning, bakning och att lära mig nya saker.
Gillar att gå ut ibland men är väl inte direkt någon som springer på krogen. Ett glas vin eller två tillsammans med vänner och bara sitta och surra lite kan va trevligt .
När det gäller musik har jag ganska bred smak, allt från hårdrock till klassisk musik, pop och filmmusik. Jag söker efter riktigt vänskap. Någon som man verkligen kan prata med om allt. Finns det någon därute som känner likadant så tveka inte att höra av dig.
KA83
Hej Jeanna. Har flyttat till Umeå för att plugga till dietist. Har inga barn, men kille och hund(som bor i stockholm). Eftersom man är äldst i klassen (33) så känns det som man inte har jättemycket gemensamt med dessa och vill gärna, som du, kunna sitta och snacka om allt. hör av dej om du har tid och lust. skulle vara kul å ses på en kaffe eller en promenad.
Oliv
Hej igen! Har varit dålig på att komma ihåg att titta in här. Men absolut. Har messenger. Men vill dock inte riktigt skriva här då det verkar som att alla meddelanden är synliga för alla:)
Himmelochjord
Hej! Jag är 39 år och har två pojkar. Min äldsta fyller 7 år om en vecka och min yngsta fyller 5 år i februari. Separerade från deras pappa i juni i år. Vi är fortfarande gifta men skilsmässa är på gång. Vi har barnen varannan vecka ungefär. Bor och jobbar i umeå. Jag är väl ingen friluftsmänniska utan gillar mer kultur och pyssel och handarbete av olika slag. Tycker om att titta på film och serier men framförallt att prata och umgås. Hör gärna av dig om du vill. Mvh/Helena
Jeanna
Har du Facebook så kan vi kanske skriva via Messenger om du vill?
Jeanna
Nej jag har faktiskt aldrig seglat men har många gånger fantiserat om att lära mig det någon dag :-). Jag jobbar som personlig assistent.
Oliv
Till @Jeanna

Kan tänka mig det. Tyvärr kan det ju bli så efter en eller flera långa relationer. Har du seglat någon gång?:) Pluggar till lärare och jobbar på ett korttidsboende. Vad gör du för något?:)
Jeanna
Till @Oliv
Hej.
Ja du det där känner jag igen mig i :-). Är väl ganska precis så jag kände efter jag separerade från mina barns pappa. Vi verkar även ha gemensamma intressen. Vad härligt med en segelbåt. Låter skoj :-). Vad pluggar du och jobbar med?
Oliv
Till @Jeanna

Hej!

Har insett att jag behöver skaffa mig fler tjejkompisar, precis som du:) Jag har levt i en relation med min bästa vän sedan några år tillbaka och nu när den tagit slut så finns där istället ett ganska tråkigt tomrum. Har bott här i ett par år, men alltid gjort saker ihop med min bästa vän och sambo.

Saker jag tycker om att göra är att vara ute och göra friluftssaker, heminredning och att göra stan, eller bara sitta hemma och glo på någon serie i gott sällskap.

Jag har diverse olika påhitt och jag genomför dem ofta med:) Badade två gånger härom veckan. Det var uppfriskande.

Pluggar på universitetet och jobbar därtill 60%. Har hund och ska även precis flytta till en lägenhet jag köpt som skall renoveras. Så där ligger mycket av mitt fokus just nu. Inga barn däremot. Men väl en segelbåt:)

Hör gärna av dig om du tror att vi skulle kunna ha något gemensamt.

Kram!/ Olivia


Mathias
är du sötnos
Mathias
hej jenna
är det bra med dej
vill du bli min vän

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.