Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Nya vänner, finns det här? (Göteborg)

Sofia76 +1
Hej svejs,
På span efter en eller kanske till och med flera nya vänner. Hoppas man kan hitta det här. Har absolut inte tröttnat på mina "gamla", men är lite nyfiken på nåt nytt. ☺
Jag är en allmänt levnadsglad tjej som gillar att umgås med vänner, fika, gå på bio eller läsa en bra bok. Är intresserand av mat och vin, resor och att va i naturen.
Finns du i Göteborg med omnejd, och önskar en vän som är både snäll, ärlig och rolig (nu när jag får säga det själv), så skriv gärna en rad eller två.

Hoppas vi hörs!
Andreaa
Till @Sofia76
Hej! Hade vart kul att snacka och lära känna varann! :)
Natural-girl
Hej=). Läget?
Jojo83
Hallå, glad,social tjej på 32 år. Såg att. I har flera gemensamma intressen. Trevligt. Bor själv i stan, jobbar, gift men inga barn, ännu. Gillar också naturen, fika/lunch på stan, resor mm. Hoppas vi hörs! /Johanna
Sofia76
Till @Lindsey74
Hej Linda,
Kul att höra från dig!
Jag blir snart 40 år, är singel och inga barn. Har nyligen brutit upp från ett långt förhållande. Bättre leva själv än med fel person...
Mariestad va ju lite kul, får ju erkänna att jag inte har vägarna förbi så ofta. Men det kanske kan ändra sig. ☺
Jag ses gärna, älskar att träffa och lära känna nya människor.
Hoppas vi hörs!

/Sofia
Lindsey74
Hej Sofia! Jag heter Linda och skulle gärna hitta på nåt kul! Glad och nyfiken och älskar att resa. Bor i Mariestad med svänger lätt ner till Gbg för att ses. Inga problem! Messa gärna!
Snälla hälsningar från Linda
BeaGBG
Till @Sofia76
Hej!
Är en social tjej som gärna träffar nya vänner att umgås med:) Har liknande intressen som du men gillar också musik och att träna då och då. Träffar gärna vänner över en god middag med vin. Hade varit kul att ses och prata mer.
Mvh
Bea
Isa73
Hej! Jag testar också denna sajt. Vill gärna träffa nya vänner. Vet inte vad man säger mer men är social och hittar gärna på nåt att göra eller träffas flera och pyssla, film, bok ed tema. Bra om man har nåt gemensamt intresse kanske. 2 barn på halvtid har jag.

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.