Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Nya vänner att hitta på aktiviteter med? (Göteborg)

Lenaq +1
Hallå!
Är en 31-årig kvinna som gärna skulle träffa någon/några nya vänner, och provar detta forum. (Är således inte intresserad av någon sexuell relation!) Mina intressen inbegriper att läsa böcker, promenader, fika, sport (såg ni sim-vm som avslutades igår?), teater, bio, museum, resa etc. Är blyg innan jag lärt känna personer, men under den reserverade ytan är jag snäll, trevlig, pålitlig, nyfiken, har ett gott humör och gillar ordvitsar.
Söker någon att kanske gå på bio med, ta en fika, besöka något evenemang, spela sällskapsspel eller något annat. Kanske starta en bokcirkel? Är dock inte så mycket för att gå ut på krogen, dricker inte alkohol, utan föredrar andra aktiviteter. Trivs bra i mitt eget sällskap men ibland vill man hitta på något med någon annan också. :)
Mariacecilia
Letar efter någon att fika med, ta en promenad, dricka vin med...prata och skratta... Behöver inte vara så avancerat, hade varit kul att lära känna dig!
Mariacecilia
Letar efter någon att fika med, ta en promenad, dricka vin med...prata och skratta... Behöver inte vara så avancerat, hade varit kul att lära känna dig!

2015Lisen
Till @Lenaq
Hej! Lisa heter jag och är 32 år. Jag jobbar på en förskola. Har liknade intressen som du. Vad gör du om dagarna?
Ritta
Hej hur mår du
Jag heter Rita och jag registrerar mig bara här och vill ha kontakt med människor, så om du inte har något emot att jag skulle vilja känna dig, det är om du har intresse här är min privata e-postadress( rita17ritaa@gmail.com ) kontakta mig för att utbyta bilder och kontakter Rita

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.