Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Nya vänner att ha kul med :) (Uppsala)

AnnaWS +1
Hej hej!

Heter Anna och är 28 år. Jag är en apotekare och har en make samt en son på 11 månader. Vi bor i Uppsala och jag skulle vilja hitta vänner för livet i denna stad eller i närområdet. Tycker om att spela sällskapsspel, kolla på serier och träna :). Jag har vänner men har alltid saknat en vän som jag kan vara mig själv med och prata om allt mellan himmel och jord med. Vore kul att äntligen hitta denna person/personer :). Hör av dig om du vill veta mer om mig!
AnnaWS
Till @Joimi
Hej Josefine!
Ledsen för sent svar, har inte loggat in här på ett tag :). Jag bor i södra gottsunda. Får hälsa dig välkommen till Uppsala!
Joimi
Hej Anna!
Jag heter Josefine och är 25 år. Jag är ganska nyinflyttad till Uppsala och söker lite nya vänner att umgås med och dela tankar och upplevelser med :-)
Jag är en ganska lugn person och tycker bland annat om att dansa, fika, spela spel, läsa böcker, vara ute i naturen :-) Vart i Uppsala bor du?
Vänligen Josefine
AnnaWS
Till @MalinT
Hej hej! Nja beror väl på vart i Stockholm men det är ju inte så långt att ta sig ;). Jag har bott i Uppsala sen 2014 så inte så länge men jag pluggade i Uppsala fem år innan dess också :). Själv då? Har du bott i Uppsala?
MalinT
Hej. Jag bor i Stockholm vilket är en bit. Har du bott i Uppsala länge? :)

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.