Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Nya väninnor 40-50 års åldern vore kul (Malmö)

Lommatjej +1
Vem kunde ana att det skulle vara så svårt att hitta nya genuina vänner i vuxen ålder?
Söker väninnor som vill träffas för att ex fika, tjejmiddagar, shopping, spa, resor, bio eller bara ses över ett glas vin och snacka om allt och inget :-)
Är singel, ganska nyinflyttad i Lomma och har en vuxen utflugen son. Är du i liknande sits, singel el ej och söker en sann vän, hör av dig :-)
victoria76
hej, kika in på min profil o känner du vi har ngn gemensamt får du gärna skriva en rad eller två :-)
Karin68
Hej!
Jag heter Karin och är nyinflyttad i Malmö, jag är skild och har tre vuxna barn som har flyttat hemifrån. Jag tycker det hade varit roligt att lära känna nya väninnor att umgås med.
Ha en skön helg!
Hälsningar Karin
Mon
Till @Lommatjej
Hej,

Jag söker också nya väninnor och det verkar som vi har en hel del gemensamma intressen. Jag är inte singel men då min man bor utomlands så träffas vi inte så ofta. Jag jobbar i Köpenhamn och för att slippa pendla varje dag så bor jag där under veckan. Om du har lust att träffas och ta ett glas vin en fredag så vore det himla kul. Jag kommer oftast med tåget till Malmö runt 17.00 tiden.

Ha en härlig helg trots det trista vädret :-)
Monica
Anna67
Hejsan
Jag heter Anna och bor i Arlöv och är singel och söker nya singel väninnor för att umgås med och ha trevligt.
Är det något som låter intressant får du gärna höra av dig.
Mvh Anna
Lissie
Hej! Jag har precis flyttat tillbaka till Malmö efter 5 år utomlands. Känner helt plötsligt ingen i stan längre och tyckte du lät som en kul tjej i din presentation. Jag är 36 år, singel med 2 barn på halvtid och gillar allt som du beskriver ovan. Kanske en fika skulle vara skoj? Hälsningar Lisa
Anette67
Till @Lommatjej
Hej, jag tyckte oxå det verkade som att vi satt i samma sits:-) Så lyxigt att vara ledig, själv har jag denna veckan men ångrar nu att jag inte tog nästa oxå :-/. Det hade varit jätte trevligt med en fika, vi kan väl höras över sms och bestämma nåt:-) 0720-15 39 40. Som du säkert förstått heter jag Anette
Lommatjej
Till @Anette67
Hej Anette, tack för ditt mail och kul att du hörde av dig :-)
Läste i din profil och är typ i samma sits som du och värdesätter liknande saker i livet ..nästan alla mina vänner är i en relation och upptagna med div familje aktiviteter, så att gå på tex en aw el en weekend resa är ngt som är nästintill omöjligt med dom..tyvärr :-)
Är ledig till den 9e så om du känner för att ta en fika så bara hojta :-)

Anette67
Det är inte helt lätt, men jag vägrar tro att det är omöjligt:-). Jag är oxå singel vilket är oförskämt skönt, min son som är 20 bor fortfarande hemma men så länge det fungerar får han mer en gärna göra det:-). Även jag söker genuina vänner, har en del härliga sådana men då de är gifta och har familj så har de inte tid på samma sätt som jag. Shopping, fika, vin, ja det mesta som förgyller tillvaron är något jag uppskattar. Kul om du hör av dig:-)

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.