Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Nya tjejkompisar sökes? trettioandra gången (Helsingborg)

JonnaGustavsson +1
Hej! Är en 22 årig tjej från Helsingborg som precis flyttat från ett samboliv på 2 år i Ängelholm. Har nu alltså flyttat tillbaka till Helsingborg och har inte direkt någon vänkrets, så det hade ju varit roligt och lära känna nytt folk. Jag tycker om att fika, shoppa, kolla på film men också att festa. Kanske kan samla ihop ett gäng tjejer för nån förfest eller liknande och lära känna varandra. :)
Sandra-s
Snapa mig om du vill :) sandy-hoops
Tamisra
Hej
Jag är en 24 årig tjej. Har bott i Sverige i fyra år( i Stockholm ) . Nyligen flyttat i Skåne, nu bor jag utanför Helsingborg. Jag studerar på Lunds universitet . Jag vill gärna träffa nya vänner i Skåne. Hoppas det ska bli rolig gå för fika, promenera.
Hör av dig om du har tid och vill träffa mig :)

Tamisra
Linnea02
Hej, ses gärna över en fika eller något. Adda på snap thereal-ginger så kan vi snacka mer där
Sanmar92
Hej. Jag heter Sandra Mogensen från Skåne/Helsingborg. Jag gillar också fika, shoppa, kolla på film och verkligen ut och festa med några vänner men jag har tyvärr inga vänner. Jag är 24 1/2 i sommar så blir jag 25 år i år. Jag bor i Mariestad lite utanför Helsingborg. Jag bor i en egen lägenhet och jag bor helt själv i lägenheten och lägenheten är en 2:a. Kram Sandra Mogensen.
anne92
Hej.
Är 24 år och bor strax utanför Helsingborg, letar efter någon att kunna umgås med, ta en fika eller liknande. Du får gärna höra av dig :)
Tina1994
Hej :) har också flyttat tillbaks till Helsingborg. Har liknande intressen. Skicka mig gärna ett meddelande :)
Carolina92
Hej :) vi verkar ha liknande intressen, hör gärna av dig :)

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.