Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Nya tjejkompisar sökes :) elfte gången (Helsingborg)

beccahag +1
Hej där! :)
Jag är en tjej på snart 18 år, som flyttade ner till skåne för snart 2 år sedan. Sedan jag flyttade ner hit så har jag inte fått några riktiga vänner förutom klasskompisarna som jag träffar i skolan.. Vilket är otroligt tråkigt eftersom att jag egentligen är en person som älskar att umgås med människor, ha roligt, och upptäcka nya platser.
Så jag söker nya människor att få prata med och lära känna :)
Jag kan vara väldigt blyg och osäker i början, men när jag känner mig trygg med personen så kan jag verkligen vara mig själv, och då är jag väldigt snäll, omtänksam, pålitlig och kan verkligen bjuda på mig själv :)
Hoppas du hör av dig om jag låter intressant
Ha en bra kväll!
Fridaa92
Till @beccahag
Hehe som mig då:)med musik och djur:)
beccahag
Till @Fridaa92
Härligt att höra :) okej, jag tycker om att göra det mesta du skrev, min tid går mest åt att plugga och fixa med alla familjens djur :P Sedan är jag galen i musik, lyssnar på det nästan hela dagarna haha :)
Fridaa92
Till @beccahag
Jodå det är bara bra här:) jag gillar hitta på de mesta som att gå på bio, umgås, baka och laga middag, shoppa brukar jag med göra. De är ju de mesta fast var ju ett tag sen man shoppade och så:)du då?:)
beccahag
Till @Fridaa92
Hej :) okej vad härligt, hur är det med dig då? vad gillar du att hitta på? :)
Fridaa92
Hej jag tyckte du lät intressant och de du skrev påminde om mig. Bor dock i Hässleholm men avstånd skrämmer inte mig :)!

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.