Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Nya tjejkompisar i Skövdetrakten! (Skövde)

Eileon +1
Hej!

Mitt namn är Elin och jag är en glad 20årig tjej som bor en liten bit norr om Skövde. Jag är positiv, lätt att umgås med och öppen. Söker främst nya bekantskaper inom Skövde och Skaraborg, men pratar självklart med alla, alltid kul att lära känna nya människor. Studerar till gymnasielärare och jobbar som vikarie på olika skolor och förskolor. På fritiden umgås jag med vänner, tränar, dansar och fotograferar. Dock känner jag att det är svårt att hitta nya bekantskaper och vill väldigt gärna hitta fler tjejkompisar. Så om du är under 30 och känner att det vore kul att hitta på något, fika, festa, äta middag eller vad som så hör gärna av dig!

Ha det så bra så hoppas jag vi hörs!
Ebbaa
Hej! Jag är en snart 19 årig tjej och bor i skövde. Skulle gärna oxå vilja träffa lite fler tjejkompisar! :) Är öppen för de mesta, träna, fika, shoppa eller kanske nån utgång! :) Hör gärna av dig, kram Ebba
KL94
Hej!:) jag heter Karin , är 21 år och bor utanför Skövde. Letar också efter nya kompisar att hitta på roliga saker med:)
Lisetteeh
Till @Eileon
Hejsan :D Är en 21 årig norrlänning som flyttade till Skara för snart 3 månader sen, men har fortfarande inte riktigt hittat några att umgås med. Så vore jätteroligt att ses någon gång? Hör av dig om det låter intressant. Kram!

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.