Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Nya tjejkompisar i Göteborgsområdet (Göteborg)

silentnight +1
Hej! Jag är en tjej på 29 år som söker nya tjejkompisar i Göteborgsområdet eller i närheten. Är en rock/metaltjej i grunden (men lyssnar på mycket annat med). Älskar musik och att gå på spelningar. Övriga intressen är att vara vid havet, grilla, äta ute, fika, se på serier, gå på spa, resa, laga mat, bowla, hitta nya upplevelser och en massa annat. Är inte mycket för krogen/större fester. Har en del erfarenhet av psykisk ohälsa, så är bra om du inte är fördomsfull mot det! Kämpar med detta och jag försöker se livet från den ljusa sidan och se positivt på saker. Hör gärna av dig om du tycker det låter intressant! Obs! Om du är en sådan som slutar skriva efter några meddelanden så gör oss båda en tjänst och skriv inte över huvud taget. Är endast ute efter att träffa nära, äkta seriösa vänner. Endast intresserad av tjejkompisar!
Roggerolla
Hej! Jag heter Charlotta och jag gillar vad du skrev. Letar också efter seriösa vänner. Kämpar själv i omgångar med psyket och har stor förståelse för detta. Jag är en människa som älskar att lyssna och finnas där för människor. Jag har bara inte träffat någon som funnits där för mig tillbaka hahaha.
awinzell
Hejsan!
Jag heter Anna och är 23 år, jag bor lite utanför Göteborg med min familj. Jag är en tjej som gillar att ha det roligt, jag äskar att träffa nya människor och vara social. Jag har tyvärr tappat många av mina gamla vänner och det är jätte jobbigt och tråkigt :(. Därför söker jag mig hit istället, jag vill träffa nära, äkta och seriösa vänner, det har jag ett stort behov av.
Mina intressen är att laga mat, festa, träna, gå på spa, fika, kolla serier, inredning, resa, gå promenader, bada, vara vid havet, bio, bowla hitta nya upplevelser och mycket mer.
Jag har Facebook och snapchat!
Hör gärna av dig om du är intresserad av att lära känna mig!
Kram Anna
Hassna95
Till @silentnight
Hej! Jag lider själv av psykisk ohälsa och vet hur det är! Just nu ligger jag inne på psykiatrin på lpt med extra vak om du vet vad det är? Du kanske vill ses eller hälsa på nån dag? Kram Hassna!
Hassna95
Till @silentnight
Hej! Jag lider själv av psykisk ohälsa och vet hur det är! Jag ligger just nu inne på psykiatrin och får inte gå ut och måste ha extra vak om du vet vad det är? Jag skulle hemskt gärna ses nån dag! Vem vet, du kanske kan hälsa på mig nån dag? Jag bor ju i Göteborg! Kram!

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.